Sköna underkläder – en omöjlig kombination?

Sköna underkläder – en omöjlig kombination?

De flesta av oss vill känna oss fina, men samtidigt vill nog de allra flesta även vara bekväma. Så hur löser man då ekvationen sexiga underkläder? Är det en omöjligt kombination eller går det att hitta riktigt sexiga underkläder som trosor och bh:ar som sitter bekvämt på kroppen? Vi går igenom allt du behöver veta.

Om du vill känna dig sexig måste du börja i rätt ände, bekvämligheten. Om du inte känner dig bekväm i det du bär, kommer du aldrig kunna känna dig snygg eller sexig utan endast fokusera på att du känner dig obekväm. Så vem erbjuder bekväma underkläder? Ett tips är att kolla in hos butiker som Lindex. Här kan du hitta flera underklädesserier med många alternativ. Du kanske hittar en push-up bh du älskar med matchande stringtrosor men skulle hellre valt en annan bh:modell? Hos Lindex kan du alltid välja mellan flera passformer i samma serie. Fördelen är att du enkelt kan hitta sexiga och matchande underkläder som ändå är bekväma.

Sexiga underkläder i sköna material

Vill du hitta något mer utmanande? Det finns hur många nätbutiker som helst som erbjuder sexiga underkläder, men den stora frågan är ju om plaggen är bekväma. Ett sätt att bilda dig en uppfattning är genom att kolla in produkternas specifikationer. Då kan du genast se vilket material plaggen är tillverkade av. Är trosor gjorda av bomull är det väldigt bra då det är ett material som har goda ventilationsförmågor. Samtidigt är bomull skonsamt mot huden. För att välja ut sexiga underkläder som är bekväma kan det vara bra att tänka på följande saker:

  • Alla kroppar är olika – i vilka trosor tycker du att din rumpa framhävs bäst? Kanske är det trosor med extra hög midja, eller låga boxers eller minimala string? Kör på den modell du tycker är bäst för din kropp.
  • Vilken färg gillar du? Om du alltid bär svarta underkläder kanske det inte är supersmart att köpa knallrosa trosor. Risken är ju stor att du inte känner dig bekväm i färgen och att du helt enkelt aldrig kommer använda trosorna.
  • Vilken bh:typ brukar du använda? Att börja experimentera med olika bh:modeller kanske inte är det bästa då det är ganska svårt att hitta en bh som sitter perfekt. Har du hittat en modell du gillar bör du köra på den, sexiga underkläder finns i alla sorters modeller.
  • Känner du dig bekvämast i matchande eller mixade set?
Profilbild
Senaste inläggen av Ronald Karlsson (se alla)
Profilbild
Ronald Karlsson

jobbar till vardags i en mindre modebutik. Vår butik kan aldrig konkurrera med de stora kedjorna i pris – däremot i kunskap, personligt bemötande och en unik touch. Inom mode brinner jag framförallt för att hitta den personliga stilen. Att våga utmana sig själv och invanda mönster och välja plagg som både sitter snyggt och förmedlar en personlighet. Vad jag kommer att skriva om? Allt om modetrender till egna idéer inom modebranschen.