Thule cykelhållare

Thule cykelhållare

När det gäller transport och släp har Thule åtskilligt att erbjuda. Under åren som gått har de tagit fram en rad produkter. Kanske är de främst kända för sina släpvagnar vilka håller god kvalitet och därför med fördel används av uthyrningsföretag. I fråga om cykelhållare har de specialiserat sig på att ta fram användarvänliga produkter som fyller sin funktion. Deras produkter har fått stor uppmärksamhet och har varit längst fram vad gäller utveckling och produktion. Thule cykelhållare är i regel utformade för att kunna härbärgera upp till 4 cyklar. Beroende på hur man kommer att använda sin cykelhållare kan de olika produkterna passa olika bra. För vardagsanvändning är det kanske viktigast att montering och fastlåsning går snabbt. Man vill inte lägga mer tid än nödvändigt på att få cykeln på plats innan man beger sig av för träning eller hem från spåret.

Är behovet å andra sidan att köra ner i Europa för en längre tids övning i sadeln, kan det vara viktigare med en cykelhållare som fungerar bra i hög fart och som håller bästa säkerhet mot såväl stöld som åverkan.

Thule

Bakom de cykelhållare som tagits upp återfinns Thule Group. En svensk industrikoncern som gjort sig ett namn genom att tillhandahålla kvalitetsprodukter inom transportfrågor. Case logic Fogelsta, Benderup och Uws är alla varumärken inom Thule. Verksamheten tog sin början 1942 och hade en enorm tillväxt under 1960 och framåt. När de slutligen förvärvades av Eldon hade de åtskilliga segrar bakom sig. För tillfället ligger huvudkontoret i Malmö och man har även utformat en konceptbutik som går att besöka för den som är nyfiken.

Cykelhållare är någonting som på sätt och vis fungerar som grundförutsättning inom amatörtävlingar. Det är viktigt att man kan transportera sina cyklar från en plats till en annan utan att för den sakens skull behöva något nytt fordon. Genom att använda sig av dagens moderna Thule cykelhållare kan man förvandla en personbil till en tävlingsmaskin som tar såväl förare som utrustning till startlinjen. Värt att nämna när det gäller dagens cykelhållare är att de tagits fram med moderna bilar i åtanke. De många funktionerna som går att finna, bidrar alla till en helhet där funktion såväl som trygghet samspelar.

Profilbild
Senaste inläggen av Berthold Norberg (se alla)
Profilbild
Berthold Norberg

Det går alltid att hitta lägre pris! Det är mitt motto – som ibland går till överdrift enligt vänner och bekanta. Men varför inte spara pengar när möjligheten finns? Jag ger dig råd att få råd – via rabatter, cashback, medlemsförmåner, kreditkort och ibland riktigt märkliga erbjudanden. För att inte glömma second-hand och att det i vissa fall är billigare att hyra istället för att köpa. Shopping ska vara kul, men även billigt.