Sensuella kläder för kvinnor

Sensuella kläder för kvinnor

Katsumi är en svensk onlinebutik med fokus på sensuella och sexiga kläder för kvinnor. Utbudet är handplockat och brett och här finns alltifrån underkläder och maskeraddräkter till peruker och accessoarer. Läs mer om butiken och dess utbud nedan.

Om Katsumi

Katsumi.se är en onlinebutik som startades 2008. Fokus ligger på att erbjuda en spännande och lite annorlunda mix av underkläder och andra kläder, som är både sensuella och sexiga. Sortimentet är handplockat och uppdateras regelbundet och butikens vision är att bli Sveriges största och mest självklara underklädesbutik på nätet – för personer som letar efter det där ”lilla extra”. Katsumi.se erbjuder snabb och billig frakt och diskreta leveranser.

Sortimentet

Katsumi.se erbjuder ett nischat men ändå brett sortiment – där fokus som sagt ligger på sensuella och sexiga kläder för kvinnor.

Underkläder och badkläder

Kategorierna underkläder och badkläder är två av dom största i butiken – här finns det mesta när det kommer till underkläder, alltifrån BH och trosor i klassiska modeller till korsetter, strumpbyxor, stay-ups, bodies och strumpeband.

Bland badkläder finns en mängd olika bikinis och baddräkter man även en del strandplagg, så som saronger och klänningar.

Kläder

Kategorin kläder är också generöst tilltagen och här finns det mesta som har med just kläder att göra – byxor, tröjor och klänningar i många olika stilar och modeller, men även mer vågade plagg så som ”catsuits” och. ”GoGo-kläder”.

Kostymer

I kategorin kostymer finns maskeraddräkter indelade i en rad olika teman, så som:

  • Fantasy
  • Superhjältar och skurkar
  • Vampyrer och häxor
  • Uniformer
  • Monster

Många av dräkterna är av mer vågad karaktär men det finns även klassiska kostymer i form av prinsessklänningar, piratdräkter, skelettdräkter och mycket annat.

webmaster